Automech Formula 2017'de Çin Lutong'a Hoş Geldiniz

Automech Formula 2017 11


Automech Formula 2017'de Çin Lutong'a Hoş Geldiniz
Adres: Kahire Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Kabin No.: 5.E208
Süre: 10-12 Aralık 2017

Automech-Formula, Kahire Uluslararası Motor Show, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki (MENA) otomotiv endüstrileri için en prestijli ve en prestijli etkinliktir ve Automech Formula, piyasadaki derin köklerle doğmuştur. 1994'ten beri ardışık sürümler.

Çin Lutong Parça Fabrikası, Kahire Uluslararası Motor Show Automech Formula 2017'de yer alacak, Kabinimiz 5.E208'de olacak. AUTOMECH FORMULA, 10-12 Aralık 2017 tarihleri arasında Mısır'ın Kahire'deki Kahire Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda (CICC) düzenlenen 3 günlük bir etkinliktir.

Çin Lutong'un tarımsal, endüstriyel ve denizcilik Gereksinimleri üzerindeki Yakıt enjeksiyon çözümlerinin etkisini görmek, hissetmek ve anlamak için Stand 5.E208'de bizi bulun. Dış temsilcileri ve müşterileri kabineyi ziyaret etmeye sıcak bir davet ediyoruz. VE kafa rotoru, DPA kafa rotoru, Dizel meme, Dizel Piston, Dizel Yakıt Enjektörü, Teslimat Vana, VE pompa parçaları ve montajı ve yeni dizel ortak raylı enjektörler ve Nozullar ürünleri dahil olmak üzere en son ürün çözümlerini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Çin Lutong'da 2000'den fazla Dizel Yakıt Enjeksiyon Parçası ve Aksesuar çeşidi üretiliyor ve hepsi de Euro II'den Euro III'e kadar çevre standartlarını karşılıyor. Dizel parçalarının üretimi için kalite yönetim sistemi uluslararası standart ISO 9001: 2008'e göre sertifikalandırılmıştır. Yakıt Enjeksiyon Sistemleri işimiz, yakıt ekonomisini ve performansı en üst düzeye çıkarırken, motorların artan emisyon gereksinimlerini karşılamasını sağlar.

China Lutong Parts Plant, is a professional OEM & aftermarket parts supplier which specialized in high quality diesel fuel injection parts & locomotive diesel engine parts with a long history, Our main products include Head Rotor(VE Head Rotor,Perkins Head Rotor),Diesel Nozzle,Diesel Plunger,Diesel Elements,Diesel Injectors,Delivery Valve,Cam Disk,Drive Shaft,Repair Kits,Feed Pump,Roller Ring,VE Pump Parts,Nozzle Tester,Test Bench,Common Rail Injector,Common Rail Nozzle,Common Rail Injector Control Valve.and so on.


VE pompaları, baş rotoru, yakıt enjektörleri ve yakıt enjektör nozulları dahil olmak üzere dizel yakıt enjeksiyon sistemlerinin tanınmış bir Üretici, Tedarikçi ve Tedarikçisi olarak. Mükemmel satış sonrası servis ve kaliteli yedek parçalarla müşterilerimize sunmayı taahhüt ettik. Satış sonrası bileşenlerin OE standardı kalitesi ve güvenilirliği, müşterilerimiz için muazzam bir değer katar.

Otomobil endüstrisinin en yeni gelişimini ve teknolojisini sizinle paylaşmak için sizi bu etkinliğe davet ediyoruz.

During Paint Correction, besides car polishers, backing plate , car polisher extension shaft, polishing&buffing pads are important .The polishing pads with different colors ,which means that different cutting, strongest cutting, big cutting, middle cutting and finishing cutting for DA polisher and RO polisher, match different compounds to remove scratches.

polishing pad

car buffing pad


Polishing & Buffing Pads

130mm inch,3 inch polishing pads,polishing pad kit, best car buffer,best polish for buffing cars,auto detailing must haves,buff pad,buffering pad,buffing pad

SGCB COMPANY LIMITED , https://www.sgcbautocare.com